Inovačné stánky

Snímka obrazovky 2024-09-05 085846
NAJNOVŠIE TECHNOLÓGIE 5G SIETE

Čakajú špecialisti Slovak Telekom, ktorí sú pripravení podeliť sa o najnovšie technické poznatky k nasadeniu 5G privátnych sietí. Získajte detailné informácie o tom, prečo sú tieto siete nevyhnutné pre konkrétne použitia a ako môžu posunúť vašu firmu na novú úroveň. Prehĺbte svoje znalosti a inšpirujte sa našimi expertmi. Príďte a presvedčte sa sami!

Asseco_CEIT_ATP_W_02
FACTORY OF THE FUTURE

Objavte budúcnosť priemyslu s AT Digital! Spoznáte inovatívny systém pre digitálne navrhovanie, virtuálne prototypovanie a optimalizáciu výrobných systémov, ktorý využíva najnovšie technológie digitálneho podniku. Od 3D laserového skenovania a dynamickej simulácie až po virtuálnu realitu a tréningové systémy – systém vám umožní projektovať koncepty “Factory of the Future”. Objavte, ako môžeme transformovať komplexné výrobné systémy, rekonfigurovateľné riešenia, digitalizáciu výrobných procesov a inteligentné výrobné systémy. Zastavte sa a zistite, ako s nami môžete tvoriť budúcnosť!

LOGO TWINZO
ŽIVÉ DIGITÁLNE DVOJČA

Ak hľadáte inovatívne riešenia pre optimalizáciu logistiky a výroby, určite sa zastavte v stánku spoločnosti TWINZO, ktorá ponúka unikátnu možnosť nahliadnuť do sveta digitálnych dvojčiat – technológie, ktorá revolučne mení spôsob, akým firmy riadia svoje procesy. Budete si môcť pozrieť živé digitálne dvojča, ktoré v reálnom čase zobrazuje a analyzuje dáta z  logistických a výrobných prevádzok. Táto technológia umožní zefektívniť celý proces, identifikovať slabé miesta a nájsť priestor na zlepšenie efektivity. Príďte sa presvedčiť sami, ako vám môže TWINZO pomôcť optimalizovať vaše podnikanie!

DSC09290
PRECÍZNOSŤ TRADIČNÉHO REMESELNÉHO SPRACOVANIA

Spoznajte výrobu krištáľových sklenených produktov, kde sa spája precíznosť tradičného remeselného spracovania s moderným a nadčasovým dizajnom. Portfólio sú ručne brúsené krištáľové poháre, vázy a ďalšie exkluzívne kúsky, ktoré sú známe svojou eleganciou a kvalitou. Jednou z hlavných výhod je možnosť personalizácie – dokáže sa prispôsobiť nielen dizajn výrobkov, ale aj balenie podľa individuálnych požiadaviek zákazníkov. Fister Crystal je ideálnym partnerom pre tých, ktorí hľadajú unikátne riešenia a špičkovú kvalitu.  

AUDIT - EFEKTIVITA VNÚTORNÝCH PROCESOV

Objavte, ako môže medzinárodná certifikačná spoločnosť DQS podporiť váš úspech! Pomôžeme vám nielen rozšíriť vaše podnikanie na nové trhy a získať nových zákazníkov, ale aj zefektívniť vnútorné procesy a zlepšiť chod vašej organizácie prostredníctvom odborných auditov. Využite príležitosť posunúť vašu firmu na novú úroveň s DQS!

AMR1-2-2048x1536
BUDÚCNOSŤ AUTOMATIZÁCIE S AMR ROBOTMI

V tomto stánku zažijete budúcnosť automatizácie, vďaka ukážke autonómnych mobilných robotov (AMR), ktoré menia pravidlá hry v priemyselnej logistike! V stánku zažijete na vlastné oči, ako rôzne typy AMR robotov vykonávajú úlohy s precíznosťou a efektivitou. Čakať vás budú:

  • Rôzne typy AMR robotov – Objavíte technológiu podbiehajúcích robotov, ktoré zvládajú úlohy pod regálmi s nevídanou obratnosťou, a vidlicové vozíky so zdvihom až do troch metrov, ideálne pre manipuláciu s paletami a skladovým tovarom.
  • SLAM navigácia – Pozriete sa, ako AMR roboty sa navigujú v reálnom čase pomocou najmodernejšej SLAM technológie, ktorá im umožňuje pracovať v zložitých a dynamických prostrediach bez potreby preddefinovanej infraštruktúry.
  • Ukážka prevozov rôznych manipulačných jednotiek – Uvidíte, ako AMR riešenia jednoducho a bezpečne prevážajú rôzne manipulačné jednotky, čím zlepšujú tok materiálov.
  • Riadiaci systém pre AMR systém – Získate prehľad o pokročilom riadiacom systéme, ktorý umožňuje koordináciu viacerých AMR robotov, optimalizáciu trás a zefektívnenie pracovných procesov.

Nezmeškajte príležitosť presvedčiť sa o výhodách autonómnych riešení, ktoré vám prinesú vyššiu efektivitu, flexibilitu, nižšie náklady a revolučné zlepšenie v logistickom procese.

PRAKTICKÉ KROKY V DIGITALIZÁCII

Objavte budúcnosť efektívneho riadenia výroby! Predstavíme vám moderné riešenia pre malé a stredné strojárske podniky:

  • Podnikový informačný systém, navrhnutý špeciálne pre efektívne riadenie menších a stredných strojárskych podnikov.
  • Zber, spracovanie a vyhodnotenie dát z výroby – odhaľte, ako sa dáta z vašich výrobných liniek môžu využiť pri riadení priemyselného podniku.
  • Optimalizácia procesov prostredníctvom simulácií – identifikujte úzke miesta a zvýšte efektivitu vášho výrobného procesu.
  • Overenie návrhu riešenia výrobného procesu prostredníctvom simulácie
  • Virtual Commissioning – nástroj ako zrýchliť vývoj a dodávku výrobných liniek a jednoúčelových strojov do prevádzky.

 

Nenechajte si ujsť príležitosť spoznať tieto inovatívne nástroje a posuňte svoj podnik na vyššiu úroveň!

ŽIVÉ UKÁŽKY SOFTVÉRU AVIX

Príďte sa zoznámiť s inovatívnym softvérom AVIX spoločnosti Solme AB, ktorý vám môže pomôcť zvýšiť efektivitu vašich výrobných procesov a ušetriť čas i náklady. AVIX je navrhnutý tak, aby zjednodušil analýzu a optimalizáciu pracovných postupov vo výrobe, čím prispieva k vyššej produktivite a kvalite.

Prečo sa zastaviť u nás?
– Živé ukážky softvéru AVIX – presvedčte sa ako jednoducho a účinne môže AVIX transformovať váš výrobný proces.
– Individuálne konzultácie – naši odborníci sú pripravení odpovedať na všetky vaše otázky a poradiť vám, ako môže AVIX podporiť váš konkrétny biznis.

Nezmeškajte príležitosť posunúť vašu produktivitu na novú úroveň. Tešíme sa na vašu návštevu!

EXPANDI 4.0 - POMÔŽEME VÁM DIGITÁLNE RÁSŤ

Chceli by ste digitalizovať vašu výrobu a neviete, ako začať? Poradíme vám,  ako si môžete ako malý a stredný podnik máte možnosť prefinancovať služby EXPANDI 4.0 cez schému de minimis. Aké služby ponúkame malým a stredným podnikom, ktoré chcú digitálne rásť a napredovať. Dozviete sa aj viac o novom vzdelávacom programe ING 4.0, pre koho bol tento program vytvorený, ako sa môžu vaši zamestnanci zúčastniť tohto programu a ako si  môže váš podnik vzdelávanie prefinancovať vďaka EXPANDI 4.0 cez schému de minimis. 

Neváhajte a zastavte sa v EXPANDI 4.0 stánku, porozprávajte sa s naším tímom a radi vám poradíme, ako dokáže váš podnik digitálne rásť.  

Fuergy Produkty-1
PRIEKOPNÍK V SMART ENERGETICKEJ OPTIMALIZÁCII

Zistíte, čo dokážu najnovšie smart batériové úložiská a vysoko prediktívne softvérové riešenia s podporou plnej automatizácie, a ako sa aj bežný odberateľ môže premeniť na aktívneho účastníka energetického trhu, ktorý monetizuje svoje energetické zdroje a zariadenia na maximum. Objavte výhody novej energetiky s FUERGY.

 

Prihláste sa na odber noviniek